Nieuws

terug naar nieuwsoverzicht

HERO58 niet in 2020

HERO58 is een prijs voor jongeren tot en met 27 jaar die door zich vrijwillig in zetten de Leeuwarden nóg mooier maken!

Het initiatief en organisatie van de verkiezing en uitreiking ligt in handen van de teams Jongerenwerk en Vrijwilligerswerk van Amaryllis.

Net als vorig jaar hadden we er ook dit jaar weer zin in om een aantal jongeren in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de waardevolle inzet. Wie had toen kunnen voorzien dat de wereld er nu totaal anders uit zou zien.

Mede vanwege de bizarre tijd waarin we leven én de regels die dit met zich meebrengt hebben we als organisatie besloten dit jaar een keer over te slaan.

Uiteraard laten we ons niet uit het veld slaan en gaan ervan uit dat we er volgend jaar gewoon weer een onvergetelijke happening van kunnen maken!!

Bovendien zijn we momenteel volop bezig met de voorbereidingen van diverse coronaproof activiteiten voor zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties.

Nieuwsgierig? Houdt SamenLeeuwarden.nl in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief op http://www.amaryllisleeuwarden.nl/inschrijven-nieuwsbrief-vrijwilligers en/of volg ons via Social media!

Stay safe en tot snel!!!

HERO58 niet in 2020