Nieuws

De prijs voor jongeren die zich belangeloos inzetten

Jongeren die nu al tot het uiterste gaan om de gemeente Leeuwarden wat mooier te maken. Niet wachten tot later, maar vandaag al het verschil maken. Deze jongeren kunnen voor 10 november worden aangemeld voor de HERO58-prijs.   

Er is zowel een publieks- als een juryprijs te winnen. Iedereen, van jong tot oud, kan jongeren, tot en met 27 jaar, aanmelden voor de prijs. Dit kan via www.amaryllisleeuwarden.nl/vrijwilligerswerk. Vervolgens kan er door het publiek, van 16 tot 30 november, worden gestemd voor de publieksprijs en zal de jury zijn keuze maken. Op een passende en leuke manier worden de publieks- en jurywinnaar bekend gemaakt op de dag van de vrijwilliger, maandag 7 december.  De winnaars worden in het zonnetje gezet, krijgen een mooie onderscheiding en een leuk cadeau!

Vorig jaar hebben Kasia de Vries en Melvin Kooistra de HERO58-prijzen in de wacht weten te slepen. Kasia zet zich al jaren belangeloos in voor diverse vrijwilligersorganisaties en is zo ook actief bij Jimmy’s, een ontmoetingsplek voor jongeren. De publieksprijs ging naar Melvin. Met een grote meerderheid van de stemmen wist hij de prijs te winnen. Hij is al jaren actief als vrijwilliger bij dierenasiel De Wissel.

HERO58 is een prijs voor jongeren tot en met 27 jaar die zich als vrijwilliger voor de gemeente Leeuwarden of de Leeuwarder samenleving verdienstelijk maken. Het initiatief en organisatie van de prijsuitreiking ligt in handen van de teams Jongerenwerk en Vrijwilligerswerk van Amaryllis.

HERO58 genomineerden van 2019

HERO58