Dag!enDoen!

Zin om leuke dingen te doen en mensen te ontmoeten? Installeer de gratis Dag!enDoen! app. U ziet in één oogopslag wat er in uw omgeving te doen is en u kan, indien nodig, vervoer regelen.

In de app vindt u allerlei activiteiten. Van koffiemomentje tot wandelgroepen, gymnastiek, knutselen, samen eten, biljarten, jeu de boules, bingo of zingen. Niets is verplicht, alles kan!

De app installeren doet u zo:

Stap 1: Installeer de app op uw telefoon of tablet via de Play Store of App Store. Heeft u alleen een computer? Ga dan naar www.dagendoen.nl/portal.
Stap 2: Selecteer de gemeente Leeuwarden en de wijk waarin u wilt zoeken.
Stap 3: Bekijk activiteiten in uw buurt en doe mee!

Heeft u geen smartphone, tablet of computer? U kunt bij ons gratis een tablet lenen.

Vragen?
Neem contact op met Ingrid Postma | 06 13 96 74 77 | info@dagendoenleeuwarden.nl

Dag!enDoen!

Vervoer nodig?

In Leeuwarden kunt u gebruikmaken van de MaxMobiel! Voor 1 euro wordt u thuis opgehaald en naar de activiteit gebracht. Deze kunt u direct reserveren wanneer u zich aanmeldt voor een acitiveit. U dient de rit contact te betalen bij de chauffeur. U kunt de MaxMobiel ook telefonisch reserveren. Doe dat ten minste één dag van te voren via 06-48264203 of 06-81485612.

Woont u in Grou? Maak gebruik van de Grou Mobyl! Voor 1 euro wordt u thuis opgehaald en naar de activiteit gebracht. Deze kunt u direct reserveren wanneer u zich aanmeldt voor een acitiveit. U kunt een rittenkaart kopen bij de servicebalie van de Jumbo en dierenspeciaalzaak Jan&Japke. U kunt de Mobyl ook telefonisch reserveren via 06-20603741.