Nieuws

Gratis Zomerfair bij Leeuwarder Kinderboerderij

De Kinderboerderij in Leeuwarden is op vrijdag 24 juni is van 12:00 tot 18:00 uur gratis geopend voor iedereen. Dan vindt de Zomerfair plaats met als thema ‘’boerderij’’.

Er zijn lokale ambachtelijke producten en lekkernijen, kraampjes, activiteiten, muziek en een plek om elkaar te ontmoeten en samen te zijn. Ook kun je alle boerderijdieren bewonderen. Verspreid over de Kinderboerderij zijn er voor de kinderen diverse speeltuinen op verschillende velden. Kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten zoals schminken, springkussen, koe melken en rodeostier rijden met begeleiding. Aanmelden voor deze dag is niet nodig. De Zomerfair komt eraan daar wil je toch bij zijn!?

Het unieke van de Kinderboerdij is de ligging in de stad Leeuwarden, waardoor het goed bereikbaar is. De Zomerfair wordt georganiseerd door team Ontmoeten en Meedoen van Amaryllis in samenwerking met de Kinderboerderij. Ga voor meer informatie over Amaryllis Ontmoeten en Meedoen naar www.amaryllisleeuwarden.nl en de instagrampagina Ontmoeten en meedoen. Wees welkom en kom langs, dan luiden we gezamenlijk de zomer in. De entree is gratis.

Stagiairs Wilko Prins, Arne Jan de Boer en Thecla Brouwer zijn mede-organisatoren van de Zomerfair: “onder het motto elkaar ontmoeten, samen zijn en gezelligheid kent geen tijd, wordt de Zomerfair georganiseerd. Dit is een superleuke stage-opdracht waarbij we heel veel verschillende zaken regelen en met diverse partijen contact hebben. We hopen op een prachtige Zomerfair waarvan veel mensen zullen genieten.”

“Ontmoet en doe mee is de intentie van de Zomerfair: verbinding zoeken met en tussen de bewoners van de gemeente Leeuwarden. Laat je inspireren door de presentatie van gemaakte spullen, maak bij de stands onder andere kennis met de mogelijkheden van daginvulling en met diverse teams van Amaryllis, zoals Jongerenwerk en Vrijwilligerswerk. En geniet van de Kinderboerderij.”

Ontmoeten en Meedoen van Amaryllis is voor bewoners van de gemeente Leeuwarden die ondersteund willen worden bij een zinvolle daginvulling. Met en voor bewoners worden activiteiten in groepen georganiseerd op ontmoetingsplekken. Op de zomerfair zijn deelnemers aanwezig van diverse ontmoetingslocaties: De Skalm in Stiens, De kringloopwinkel Grou, de werkplaats Leeuwarden, Tjerk Hiddes Leeuwarden, Odensehuis Leeuwarden, Ontmoetingscentrum Jonge Ouders in Leeuwarden en meer. De deelnemers en collega’s promoten hun locaties en verkopen zelfgemaakte handenarbeid producten.

Locatie: Kinderboerderij, Jeugdweg 3, 8917 EP Leeuwarden

Gratis zomerfair