Overzicht maatjesorganisaties

Zie hieronder een mooi overzicht van vrijwilligersorganisaties die graag nieuwe maatjes ontvangen! Misschien ben jij wel één van hun, dus lees snel verder en vind de organisatie die bij jou past!

Wil je graag dat iemand met je meekijkt welke organisatie het meest passend zou zijn? Laat dan je gegevens hier achter, en Vrijwilligerswerk Amaryllis neemt zo snel mogelijk contact met je op.


BEZOEK&CO
Kwetsbare ouderen met een beperkt sociaal netwerk, dat is waar de maatjes van Bezoek&Co zich voor inzetten.
Stichting Bezoek&Co is een organisatie van en met vrijwilligers. Een werkgroep van professionals met een schat aan ervaring en energie. De werkgroep coördineert bezoeken en organiseert activiteiten voor ouderen.

Lees verder

SOLIDAIR FRIESLAND
Maatjes voor nieuwkomers en voor bewoners met een licht verstandelijke beperking, dat is waar Solidair Friesland naar op zoek is.
Solidair Friesland stimuleert en ondersteunt mensen om op eigen kracht en waar nodig met hulp van anderen te werken aan het individuele en gemeenschappelijke welbevinden.

Lees verder


STJOER
Zij zijn op zoek naar maatjes voor kinderen, jongeren, 27plussers met een psychische/sociale kwetsbaarheid en voor nieuwkomers.
Stjoer staat voor eigen regie en het stuur in eigen handen nemen als je te maken hebt met een psychische /sociale kwetsbaarheid.

Lees verder

SCHULDHULPMAATJE
Maatjes die financiële ondersteuning bieden, dat is wat deze organisatie zoekt. Een maatje, dat niet begint over ‘eigen schuld, dikke bult’, maar geduldig luistert als zij over hun zorgen spreken.
De organisatie biedt deskundige ondersteuning door vrijwilligers aan mensen met financiële problemen.

Lees verder


DE ZONNEBLOEM
Maatjes voor jongeren en ouderen met een lichamelijke beperking, dat is waar deze organisatie naar op zoek is.
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Door o.a. een huisbezoek, wandeling of samen er op uit. 

Lees verder

NETWERK TIME TO CONNECT
Vrijwillige maatjes tussen de 15 en 30 jaar zoeken wij. Onze doelgroep is breed, van oud tot jong. En met diverse vragen van gezelligheid tot taalondersteuning.
Netwerk Time to Connect is een jongeren vrijwilligersnetwerk dat hulp en netwerk biedt aan kwetsbare en eenzame Leeuwarders. Dit door jongeren te inspireren, activeren en hulpactiviteiten te faciliteren.

Lees verder


HUMANITAS
Zij zoeken maatjes voor diverse doelgroepen en vragen. Ze hebben maatjesprojecten voor ouderen, voor mensen met een lichamelijke- of licht verstandelijke beperking, voorlees- en huiswerkbegeleiding, financiële- en opvoedondersteuning.
Humanitas is er voor mensen die samen met een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Lees verder

FIER
Maatjes die kunnen helpen als huiswerkbegeleider en/of bij de opvoeding, dat is wat Fier zoekt.
Geweld voorkomen, geweld stoppen en hulp bieden bij de gevolgen van geweld. Dat is de opdracht van Fier. Zij bieden begeleiding, behandeling en een veilige plek aan kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met huiselijk geweld, eer gerelateerd geweld, mensenhandel en seksueel misbruik.

Lees verder

UNIE VAN VRIJWILLIGERS GROU
Zij maken zich sterk voor het welzijn van 55+ Grousters. Enthousiaste vrijwilligers zijn actief bij thuiswonenden en bij bewoners van Friesma State. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ze hoog in het vaandel.

Lees verder

DE NOORDERBRUG (SIXMASTRAAT) Maatjes voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel, daar is Noorderbrug naar op zoek. Een maatje om een samen muziek te luisteren, een blokje om of even een boodschapje doen. Plezier voor de vrijwilliger en de bewoner staat hierbij voorop.

Lees verder

Overzicht maatjesorganisaties