Nieuws

terug naar nieuwsoverzicht

Open Podium Vrijwilligerswerk

Op donderdag 11 april is er van 19.00 – 21.30 uur bij Amaryllis een open podium Vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk Amaryllis nodigt vrijwilligersorganisaties uit voor het open podium vrijwilligerswerk, met als thema ONTMOETEN.

Tijdens deze eerste editie van het open podium krijgen maximaal 10  vrijwilligersorganisaties en/of buurtinitiatieven de gelegenheid om de aanwezigen in 3 minuten te vertellen over hoe ze ontmoetingen tussen bewoners en/of organisaties mogelijk maken, wat ze hierbij nodig hebben en wat dit oplevert.

Genodigden zijn organisaties/buurtinitiatieven, lokale politiek, beleidsmedewerkers, zorginstanties, onderwijs en bewoners van de gemeente Leeuwarden.

Neem je smartphone mee, want tussen de pitches door zal interactief je input worden gevraagd op vragen die bij het thema aansluiten. Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten en te netwerken.               

Programma
19.00  – 19.15   uur       Inloop
19.15  – 21.00 uur        Pitches
21.00 –  21.30  uur      Borrel

Locatie      Amaryllis, Zuidvliet 620, 8921 EZ Leeuwarden

Wil je aanwezig zijn?
Meld je dan vóór dinsdag 9 april hier aan of via de mail, vrijwilligerswerk@sj.idsinternet.nl.

Kom jij wat vertellen?
Wil jij als vrijwilligersorganisatie of buurtinitiatief 3 minuten vertellen over jouw organisatie/initiatief? Meld je initiatief dan hier aan.

Voor vragen over deze bijeenkomst kun je terecht bij het team Vrijwilligerswerk

Graag tot ziens op 11 april!

Open Podium Vrijwilligerswerk