Uitlichten vacature

Wil jij je organisatie met bijbehorende vacature(s) meer onder de aandacht brengen? Hieronder zie je de mogelijkheden!

Advertentie met vrijwilligersvacatures
Eens per maand (met uitzondering van de maand juli) plaatst Vrijwilligerswerk Amaryllis een vacature-advertentie in de Huis aan Huis waarin 6 tot 8 vacatures worden gepresenteerd. Klik hier voor een voorbeeld.

Omroep Leo Middelsé
Om de twee weken krijgt een organisatie de mogelijkheid om in het radioprogramma LEO vandaag het één en ander te vertellen over de activiteiten en een oproep te doen voor vrijwilligers. De opname vindt plaats op maandag tussen 14.00 en 16.00 in de studio aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden en duurt ongeveer 5-6 minuten. Vervolgens wordt het interview op maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur uitgezonden. Het interview kan eventueel ook telefonisch plaatsvinden.
Als je hier belangstelling voor hebt ontvangen we ter voorbereiding graag uiterlijk op de donderdag voor de opname een mail met over de activiteiten/projecten van de organisatie en waar je vrijwilligers voor zoekt.

Biebskerm
Bij de dbieb in Leeuwarden is in de centrale een scherm te vinden. Ditzelfde scherm staat ook bij Amaryllis aan het Zuidvliet 620 en op diverse andere locaties. Op het scherm worden regelmatig vacatures uitgelicht.

Social Media
* Facebook
* Instagram
* LinkedIn
* Twitter 

Nieuwsbrief vrijwilligers
Maandelijks brengen we een nieuwsbrief uit voor de bij ons ingeschreven vrijwilligers. Hier worden ook enkele vacatures uitgelicht.

Raamvacatures
Bij Vrijwilligerswerk Amaryllis worden op het raam diverse vacatures uitgelicht.

Alle activiteiten/wervingsacties zijn kosteloos. Als je vragen en/of opmerkingen hebt, of gebruik wil maken van één of meerdere wervingsacties horen we het graag via vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl of via 058 303 0400.