Unie Van Vrijwilligers GROU

Missie: ‘De UVV Grou maakt zich sterk voor het welzijn van 55+ Grousters. Wij organiseren activiteiten voor 55+ Grousters, zowel individueel als ook voor groepen waarbij de nadruk ligt op contact en plezier. Onze enthousiaste vrijwilligers zijn actief bij thuiswonenden en bij bewoners van Friesma State. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.’

UVV Grou medewerkers zijn enthousiaste vrouwen en mannen die graag wat voor een ander betekenen en die met plezier samenwerken met leuke collega’s en zo hun leven verrijken met een fijne contactenkring en werk dat voldoening geeft.

Mensen bezoeken, blij maken, helpen…

is dat geen mooie besteding van een paar uur vrije tijd?


Het project Vriendschappelijk huisbezoek/vervanging mantelzorg zoekt vrijwilligers. Je brengt zo nu en dan een bezoekje, meestal bij dezelfde persoon, om bijv. samen een spelletje te doen, te wandelen of gezellig koffie te drinken en wat te praten. Spreekt het je aan, doe dan mee!

Wil jij maatje worden bij deze mooie organisatie? Fantastisch! Hieronder kun je direct, je gegevens doorgeven en UVV Grou zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

UVV Grou aanmelden als vrijwillig maatje
Unie Van Vrijwilligers GROU

GEGEVENS ORGANISATIE
Mail: uvv.grou@gmail.com
Website: uvv-grou.nl

Facebook: /uvvgrou