Trainingen en informatiebijeenkomsten

AGENDA BIJEENKOMSTEN
– 11-10-2019-Vrijwilligersbeurs
Zie hier alle informatie, http://www.amaryllisleeuwarden.nl/vrijwilligersfestival/
– 17-10-2019- Bijeenkomst EHBO
Klik hier voor de uitnodiging

Meer dan de helft van de inwoners van Leeuwarden doet wel eens vrijwilligerswerk. Dat betekent echter niet dat het eenvoudig is voor organisaties om vrijwilligers te werven en vooral om ze te behouden. Vrijwilligerswerk is populair, maar de motivatie en tijdsbesteding is wel veranderd. Dat vraagt om flexibiliteit van de organisatie en van de vrijwilliger.

Werken met vrijwilligers is een vak apart! Een vak dat Vrijwilligerswerk Amaryllis zeer goed verstaat!

We komen graag bij je langs voor advies op maat en organiseren daarnaast regelmatig trainingen en informatiebijeenkomsten voor zowel organisaties, buurtinitiatieven als vrijwilligers. Zo hebben we het afgelopen jaar een groot aantal vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers ontvangen tijdens het fondsenfestival, en diverse kennissessies/themabijeenkomsten op het gebied van lezen&schrijven, AVG, de vrijwilligersverzekering, zichtbaarheid en schuldhulpverlening. Deelname is altijd kosteloos.

Tevens werken wij samen met de vrijwilligersacademie Friesland die over een ruim aanbod van workshops en trainingen voor vrijwilligers en mantelzorgers beschikken. Meer weten over het aanbod van de vrijwilligersacademie? Klik hier https://www.vrijwilligersacademiefryslan.nl

Wij ontvangen graag input!
Heb jij een idee of wens voor bijv. een training en/of informatieve bijeenkomst? Wij horen het graag en je kunt het hier meteen indienen. Benieuwd naar de bijeenkomsten die zijn geweest? Die vind je hier.

 

 

 

Trainingen en informatiebijeenkomsten