Vrijwilligerswerk

HERO58

Jongeren die nu al tot het uiterste gaan om de maatschappij wat mooier te maken. Niet wachten tot later, maar vandaag al het verschil maken. Deze jongeren kunnen worden genomineerd voor de HER058-prijs. 
De jaarlijkse HER058-prijs is een speciale onderscheiding voor jongeren tot en met 27 jaar uit de gemeente Leeuwarden die zich belangeloos inzetten voor andere(n) en/of de gemeente.
Nomineer jouw HERO hier voor 10 november.
__________________________________________________________________

Vrijwilligerswerk Amaryllis is er voor iedereen die vrijwilligerswerk zoekt en voor organisaties en bewoners die één of meerdere vrijwilligers zoeken.
Amaryllis verzorgt ook informatie, scholing, training en verschillende activiteiten om het vrijwilligerswerk en de vrijwilliger sterker en beter geschikt te maken om zijn werk te doen.

Op zoek naar vrijwilligerswerk?
Neem dan een kijkje in onze vacaturebank.  Deze is te vinden is op de website www.samenleeuwarden.nl, welke een onderdeel is van Vrijwilligerswerk Amaryllis.

Graag advies en/of meer informatie?
Bel of mail ons dan: 058 303 0400 of vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Social Media; Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

      NIEUWSBRIEF ORGANISATIES                      NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERS

Vrijwilligerswerk