Mantelzorg

Zorg jij voor een partner, familielid of vriend, die ziek is? Dan ben je mantelzorger. Ook al geef je de zorg met liefde, het kan af en toe best zwaar zijn. Misschien ben je zo bezig met het zorgen voor de ander, dat je er zelf bij inschiet.

Er zijn verschillende vormen van ondersteuning waarvan je, als mantelzorger, gebruik van kunt maken. Ondersteuning waardoor het iets gemakkelijker wordt om de zorg vol te houden. Amaryllis en diverse organisaties bieden ondersteuning op diverse gebieden.

Voor meer informatie kun je hieronder klikken op de diverse onderdelen die wij aanbieden. Je mag ons ook bellen op 058 303 0400. Mantelzorg Amaryllis helpt je graag verder.

Mantelzorg Amaryllis verzorgt ook jaarlijks de mantelzorgwaardering in de gemeente Leeuwarden. De activiteiten vinden plaats in de maand november, rondom de Dag van de Mantelzorg. Wilt u over de activiteiten geïnformeerd worden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Afbeelding bij tekst

Advies, meer informatie of aanmelden mantelzorger
Voor alle vormen van mantelzorgondersteuning kun je, je rechtstreeks aanmelden bij Mantelzorg Amaryllis. Ook je huisarts, wijkverpleegkundige of sociaal werker kan je aanmelden.

Wij gaan graag met je in gesprek over je situatie en/of je advies te geven op diverse gebieden.  Aan de orde komen vragen zoals: wat kan de zorgvrager zelf doen, wat moet worden overgenomen door de vrijwilliger en wat doet eventueel de thuiszorg. Je kunt ons bellen op het nummer 058 303 0400 of mailen via mantelzorg@amaryllisleeuwarden.nl

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten en acties die speciaal voor mantelzorgers wordt georganiseerd, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.