Mantelzorg

Zorgt u voor een partner, familielid of vriend, die ziek is? Dan bent u mantelzorger. Ook al geeft u de zorg met liefde, het kan af en toe best zwaar zijn. Misschien bent u zo bezig met het zorgen voor de ander, dat u er zelf bij inschiet.

Er zijn verschillende vormen van ondersteuning waarvan u, als mantelzorger, gebruik kunt maken. Ondersteuning waardoor het iets gemakkelijker wordt om de zorg vol te houden. Amaryllis en diverse organisaties bieden ondersteuning op diverse gebieden.

Mantelzorg Amaryllis helpt u graag verder. Voor meer informatie kunt u hieronder klikken op de diverse onderdelen die wij aanbieden. U mag ons ook bellen op 058 303 0400 of mailen naar mantelzorg@amaryllisleeuwarden.nl.

Mantelzorg Amaryllis verzorgt jaarlijks de mantelzorgwaardering in de gemeente Leeuwarden. De activiteiten vinden plaats in de maand november, rondom de Dag van de Mantelzorg. Wilt u over de activiteiten geïnformeerd worden, schrijf u dan in als mantelzorger.
De bij ons ingeschreven mantelzorgers ontvangen gratis het magazine MantelKRACHT. Het meest recente nummer kunt u hier lezen.

Mantelzorg
Afbeelding bij tekst

Advies, meer informatie of aanmelden mantelzorger
Voor alle vormen van mantelzorgondersteuning kunt u zich rechtstreeks aanmelden bij Mantelzorg Amaryllis. Ook uw huisarts, wijkverpleegkundige of sociaal werker kan u aanmelden.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw situatie.  Op diverse gebieden kunnen we advies geven.  Aan de orde komen vragen zoals: wat kan de zorgvrager zelf doen, wat moet worden overgenomen door de vrijwilliger en wat doet eventueel de thuiszorg. U kunt ons bellen op 058 303 0400 of mailen via mantelzorg@amaryllisleeuwarden.nl

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten en acties die speciaal voor mantelzorgers worden georganiseerd, meld u dan hier aan als mantelzorger.