Jonge mantelzorgers

Zorg jij of maak jij je zorgen om een familielid/vriend die dicht bij je staat? Zorg je met plezier, maar heb jij ook wel eens het gevoel dat het je belemmert in dat wat jij ook leuk vindt om te doen? Dan is de kans groot dat jij een jonge mantelzorger bent!

Speciaal voor de jonge mantelzorger is er JMZ Leeuwarden!
JMZ Leeuwarden is er om de jonge mantelzorgers en betrokkenen binnen de gemeente Leeuwarden ondersteuning en advies te bieden in de dagelijkse bezigheden die bij het mantelzorgen horen.
———————————————————————————————————————————————————-
VOOR JONGEREN
Nu jij in de spotlight! Het mantelzorgen is niet niks en daarom organiseert JMZ Leeuwarden iets leuks voor jou. Elke twee weken organiseren wij op de donderdagavond een activiteit naar wens en overleg met en van jou. Dit doen wij bij onze partner Jimmy’s Leeuwarden

Daarnaast hebben wij in het jaar diverse andere activiteiten en acties, zoals de kerstattentie in december. 

Klik hier voor meer informatie
———————————————————————————————————————————————————-VOOR SCHOLEN, WIJKTEAMS EN ANDERE INSTANTIES
Amaryllis is het expertisecentrum op het gebied van jonge mantelzorgers in de gemeente Leeuwarden. Wil jij weten wat Amaryllis voor jouw organisatie kan doen,  kijk hier voor meer informatie.
———————————————————————————————————————————————————-
Voor vragen en meer informatie kun je contact met ons opnemen via                          058 303 0400 of mantelzorg@amaryllisleeuwarden.nl.
Of kijk eens op jmzpro.nl. Stichting JMZ Pro is het landelijke netwerk, voor en door professionals, dat zich inzet voor jonge mantelzorgers en hun gezinnen. 

Facebook: www.facebook.com/jongemantelzorgersleeuwarden
Instagram: www.instragram.com/jmzleeuwarden