Ontmoetingscentrum Jonge Ouders

Het OJO is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) jonge ouders, die voor hun 24e zwanger zijn of een kindje hebben gekregen. Tot de leeftijd van 28 jaar ben je van harte welkom bij OJO.

Wie zijn wij?
Wij zijn een ontmoetingscentrum voor jonge ouders, maar ook als je zwanger bent of je vriendin een kindje verwacht ben je welkom. Het ontmoetingscentrum is een inloopplek waar je altijd terecht kunt. Kom eens langs voor een bakje koffie of thee!

Wat kun je daar?
In dit centrum kun je terecht voor informatie en advies op verschillende gebieden. Denk aan wonen, leren, werken, opvoeden en advies over financiën. Het centrum is ook een plek waar je andere jonge ouders kunt ontmoeten, verhalen kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen.

Wat doen we nog  meer?
Verder organiseren we gratis lunchbijeenkomsten en themabijeenkomsten. Er zijn onder andere thema’s over zwangerschap, opvoedingsvragen, geld en school. Maar je kunt er ook komen om elkaar gewoon te ontmoeten. Kortom, alles voor jou en je kind(eren)!

Kijk waarvoor je bij OJO terecht kunt.

De laatste activiteitenkalender van OJO is hier te openen.

(Aanstaande) jonge ouders onder de 18 worden geregistreerd in de verwijsindex. De verwijsindex is een registratie werkwijze voor afstemming van hulp zodat we de jonge ouders de juiste ondersteuning kunnen geven.

Afbeelding bij tekst

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen, neem gerust contact op:
Oostersingel 66, 8921 GB Leeuwarden
058 280 32 91 / 06 15 31 96 68 (WhatsApp)
info@ontmoetingscentrumjongeouders.nl

Facebook

Instagram

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 09.30-16.30 uur. Tijdens de openingstijden is ook het winkeltje geopend. Wil je spullen brengen? Maak dan een afspraak.