Waarvoor kan je bij OJO terecht?

Snuffelwinkel
In de winkel van het Ontmoetingscentrum ‘Jonge Ouders’ kun je terecht voor mooie tweedehands en ook nieuwe spullen (gratis) speciaal voor jou en je baby / kind(eren). We hebben babykleding, meubeltjes, kinderwagens, zwangerschapskleding, babyspeelgoed enzovoort. De spullen in het winkeltje zijn geschonken door particulieren. Tijdens de openingstijden van het Ontmoetingscentrum Jonge Ouders, kun je ook in het winkeltje rondneuzen. De medewerkers van het ontmoetingscentrum zijn aanwezig om je in de winkel op weg te helpen.

Je hoeft niet beslist deel te nemen aan ons aanbod voor jonge ouders om gebruik te mogen maken van het winkeltje, de voorwaarde is alleen dat je een jonge ouder bent/wordt en woonachtig bent in Leeuwarden of omgeving.

Jonge moeder groep
Met deze groep worden verschillende thema’s besproken of is het gewoon gezellig kletsen met elkaar. Vanzelfsprekend is er dan ook onze oppas aanwezig. Er is aandacht voor het thema van de maand. De ene keer is dit op een informatieve wijze, de andere keer meer creatief.

Op maandag van 9.30 tot 11.30 uur is er een groep voor moeders die moeite hebben met de Nederlandse taal. Er is een tolk aanwezig.

Op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur is er een groep voor moeders tot en met 27 jaar.

Vaders
Het OJO is er ook voor alle vaders die vragen of zorgen hebben die ze even willen bespreken. Loop gewoon binnen voor een kopje koffie.

Zwangerschapscursus
OJO organiseert samen met de GGD en ‘Rondgeboorte’ speciaal voor aanstaande jonge moeders t/m 23 jaar een zwangerschapscursus. De ideale manier om je samen goed voor te bereiden op de zwangerschap en de bevalling.

Activiteiten
Naast ons vaste aanbod organiseren wij ook lunchbijeenkomsten, uitjes en staan wij open voor ideeën. Volg ons op Facebook en Instagram voor de actuele evenementen.

Afbeelding bij tekst

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen, neem gerust contact op:
Oostersingel 66, 8921 GB Leeuwarden
058 280 32 91 / 06 15 31 96 68 (WhatsApp)
info@ontmoetingscentrumjongeouders.nl

Facebook

Instagram

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 8.30-16.30 uur. Tijdens de openingstijden is ook het winkeltje geopend, voor ‘winkelen’ en inbreng.