Jonge mantelzorgers

Zorg jij of maak jij je zorgen om een familielid/vriend die dicht bij je staat? Zorg je met plezier, maar heb jij ook wel eens het gevoel dat het je belemmert in dat wat jij ook leuk vindt om te doen? Dan is de kans groot dat jij een jonge mantelzorger bent!

Speciaal voor de jonge mantelzorger is er JMZ Leeuwarden!
JMZ Leeuwarden is er om de jonge mantelzorgers en betrokkenen binnen de gemeente Leeuwarden ondersteuning en advies te bieden in de dagelijkse bezigheden die bij het mantelzorgen horen.
———————————————————————————————————————————————————-
VOOR JONGEREN

Met regelmaat organiseren wij activiteiten. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Heb je andere vragen? Loop je ergens tegenaan? Of loop je vast op school? Bel, app of mail met Eveline Elkerbout:
06 53 84 45 19, e.elkerbout@amaryllisleeuwarden.nl
of via mantelzorg@amaryllisleeuwarden.nl

Daarnaast hebben wij in het jaar diverse andere activiteiten en acties. Klik hier voor meer informatie
———————————————————————————————————————————————————-VOOR SCHOLEN EN ANDERE INSTANTIES
Amaryllis is het expertisecentrum op het gebied van jonge mantelzorgers in de gemeente Leeuwarden. Wil jij weten wat Amaryllis voor jouw organisatie kan doen,  kijk hier voor meer informatie.
———————————————————————————————————————————————————-
Voor vragen en meer informatie kun je contact met ons opnemen:
Eveline Elkerbout, 06 53 84 45 19, e.elkerbout@amaryllisleeuwarden.nl,
of via mantelzorg@amaryllisleeuwarden.nl

Kijk ook eens op jmzpro.nl. Stichting JMZ Pro is het landelijke netwerk, voor en door professionals, dat zich inzet voor jonge mantelzorgers en hun gezinnen. 

Afbeelding bij tekst

Graag advies of meer informatie?
Wij gaan graag met je in gesprek over je situatie en/of je advies te geven op diverse gebieden.  Je kunt ons bellen op het nummer 058 303 0400 of mailen via mantelzorg@amaryllisleeuwarden.nl

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten en acties die speciaal voor mantelzorgers wordt georganiseerd, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je geen mail? Dan mag je je naam en adresgegevens doorgeven via 058 303 0400.