Netwerk Time to Connect

Wij zijn een jongeren vrijwilligersnetwerk dat hulp en netwerk biedt aan kwetsbare en eenzame Leeuwarders. Dit doen we door jongeren (15-30 jaar) te inspireren, activeren en hulpactiviteiten te faciliteren. Zo kunnen we hulp en netwerk bieden aan Leeuwarders die dit nodig hebben. Onze droom is dat Leeuwarden een stad wordt waarbij mensen naar elkaar omzien, samen kunnen we de stad mooier maken! Ben je tussen de 15 en 30 jaar, dan ben je van harte welkom om onze gezellige organisatie te versterken als maatje voor één (of meerdere) bewoners van onze stad! Lees snel verder en meld je direct aan als maatje!

Samen kunnen we de stad mooier maken!


Gezellig contact gezocht!
In Leeuwarden is er veel eenzaamheid, niet alleen onder ouderen. Voor deze mensen uit alle leeftijdsgroepen is het fijn als ze een maatje hebben met wie ze eens in de twee á drie weken afspreken voor gezellig contact. Zoals samen koffie drinken, een spelletje doen, wandelen datgene wat jullie samen leuk vinden om te doen.

Wil jij maatje worden bij deze mooie organisatie? Fantastisch! Hieronder kun je direct, je gegevens doorgeven en Netwerk Time to Connect zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Netwerk Time to Connect aanmelden als vrijwillig maatje
Netwerk Time to Connect
Afbeelding bij tekst

GEGEVENS ORGANISATIE
Mail: info@netwerktimetoconnect.nl

Website: www.netwerktimetoconnect.nl
Facebook: /NetwerkTimetoConnect
Insta: /netwerktimetoconnect/