Nieuws

terug naar nieuwsoverzicht

Op expeditie in Heechterp-Schieringen

Wie Heechterp-Schieringen wil ontdekken, is zaterdagmiddag 17 juni van harte welkom bij de Buurtexpeditie.

De Buurtexpedtitie is een initiatief van Amaryllis. Deze feestelijke wandeling vol avontuur en ontdekkingen begint en eindigt bij het wijkcentrum aan de Egelantierstraat 5. Van 13.00 tot 15.30 uur kunnen bewoners en andere belangstellenden de gratis route lopen, langs allerlei kraampjes en activiteiten voor jong en oud. Bijvoorbeeld een ritje met de riksja, energie leren besparen of genieten van allerlei hapjes. Er zijn stands van maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties en (bewoners)initiatieven in de wijk. Ook staan de deuren open bij de City Life Church, Meetingpoint Lifemaster en bij Wijkcentrum Heechterp Schieringen.

Ook jubileum wijkcentrum
Voor het wijkcentrum is het een extra feestelijke dag. Hier wordt vanaf 11.00 het 25 jarig-jubileum van het wijkcentrum gevierd met allerlei activiteiten.

Derde keer
Deze Buurtexpeditie is de derde in de gemeente Leeuwarden. De vorigen waren in Grou en Achter de Hoven.  Deze keer wordt de expeditie mede mogelijk gemaakt door Wijkcentrum Heechterp-Schieringen, Bewonersbedrijf Heechterp-Schieringen, de moes- en pluktuin, Asgaard, Stichting Bezigzijn, de Wissel, Omrin, de Energiecoaches, Meetingpoint Lifemaster, Buurthuis Insulinde, City Life Church, Friesland Funghi’s, Elkien, Gapph, Fietsen alle jaren en Diana’s IJspaleis.

<strong>Op expeditie in Heechterp-Schieringen</strong>