Uitgevoerde Challenges

» TRASHCHALLENGE
De meiden van het meidenwerk in Aldlân zijn de challenge van SuperHeroes aangegaan: iets goeds doen voor je wijk. De meiden besloten om het afval aan te pakken en hierbij mochten ze zelfs even een kijkje nemen in een echte afvalwagen! Wat voor challenge ga jij aan met je wijk?    
——————————————————————————————————————
» PANNENKOEKENCHALLENGE

Wat een pannenkoeken!
Super Heroes hebben samen met Bezoek&Co een gezellig pannekoekenfestijn georganiseerd voor de ouderen. En wat was het een (lekker) feest! Zo’n 130 pannenkoeken gebakken en aan het einde zijn de ouderen met een vol gevoel en een roos naar huis gegaan. 

———————————————————————————————————————————-

 

 

 

 » SINTERKLAASACTIE

‘’Een meisje had zelfs tranen, dan zie je waar je pas echt waar je het voor doet’’ en ‘’Machtig, volgend jaar maar weer”

Jongeren van jeugdhonk Achter de Hoven hebben, op initiatief van Damian, bij diverse instanties en particulieren speelgoed ingezameld voor gezinnen die het financieel minder hebben en normaliter geen sinterklaas zouden kunnen vieren. Vier december hebben ze samen met Sinterklaas cadeaus bij gezinnen langs gebracht.

Een geweldige en indrukwekkende aftrap van de eerste Super Heroes Challenges!

—————————————————————————————————————————————–

» KERSTACTIE
‘Ik denk dat mijn opa en oma hier vet blij mee zouden zijn!!’ In navolging op de succesvolle sinterklaaschallenge, wisten onze Super Heroes Damian, Twan, Fabienne, Alisha en stagiaires Jessy en Judith met kerst weer een glimlach op het gezicht van een aantal Leeuwarder inwoners te toveren. Dit keer waren de ouderen aan de beurt!
Met lamme handen van het schrijven, werden onder het genot van kerstkransjes, warme chocolademelk en snoeiharde kerstmuziek, zorgvuldig de persoonlijke kerstwensen op speciaal ontworpen Super Heroes kerstkaarten geschreven.

‘We zetten ons eigen adres erop zodat de vaak eenzame ouderen ook een kaartje terug kunnen sturen’, aldus één van deelnemende jongeren. En een aantal hebben leuke kaarten terug gekregen!

Tijdens een kerstdiner dat werd georganiseerd door Bezoek&Co, werden de kaarten uitgedeeld aan de dinerende ouderen. De actie was aan vele tafels onderwerp van gesprek.

—————————————————————————————————————————————–                                

Afbeelding bij tekst

Krijg jij ook zin om een mooie Challenge uit te voeren? Laat het ons weten via info@superheroes.frl of bel ons op het nummer 058 30 30 100. 

Wil je een challenge indienen, dat kan hier

Volg ons ook op Facebook, Instagram en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief