Nieuws

terug naar nieuwsoverzicht

Vrijwilligersfestival in De Harmonie

Nieuwsgierig naar vrijwilligerswerk in Leeuwarden en omgeving? Kom vrijdagmiddag 29 september naar het Vrijwilligersfestival in Stadsschouwburg De Harmonie.

Het Vrijwilligersfestival is dé plek om sfeer te proeven bij verschillende vrijwilligersorganisaties en te kijken wat voor vrijwilligerswerk er is. Je kan van 13.30 tot 16.00 uur kennis maken met zo’n tachtig (vrijwilligers)organisaties.

De toegang is gratis en er is van alles te beleven. Neem een kijkje in de dierenambulance, maak een rondje met een riksja of test je stressbestendigheid met een VR-bril. Daarnaast kan je persoonlijk advies krijgen bij de zoektocht naar vrijwilligerswerk. Natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes.

Het Vrijwilligersfestival is een initiatief van Amaryllis, de welzijnsorganisatie in de gemeente Leeuwarden. Het team Vrijwilligerswerk van Amaryllis ondersteunt vrijwilligers en organisaties. Dit doet het team onder andere met het samenbrengen van vraag en aanbod, met informatie en advies en met trainingen en kennissessies. Samen met de vrijwilligersorganisaties kijkt Amaryllis uit naar het Vrijwilligersfestival.

Kijk voor meer informatie op www.samenleeuwarden.nl/vrijwilligersfestival

<strong>Vrijwilligersfestival in De Harmonie</strong>