Nieuws

terug naar nieuwsoverzicht

Vrijwilligersfestival terug in Harmonie

Het Vrijwilligersfestival is terug! Iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk in de regio Leeuwarden, is vrijdagmiddag 4 november welkom in Stadsschouwburg De Harmonie.

Het Vrijwilligersfestival is dé plek om sfeer te proeven bij verschillende vrijwilligersorganisaties en te kijken wat voor vrijwilligerswerk er is te doen. Bezoekers kunnen van 14.00 tot 16.00 uur vrijblijvend kennis maken met meer dan 70 organisaties.

De toegang is gratis en er is van alles te beleven. Zoals een kijkje in de dierenambulance, een rondje met een riksja of je stressbestendigheid testen met een VR-bril. Daarnaast zijn er interessante workshops en persoonlijk advies bij de zoektocht naar vrijwilligerswerk. Aan de kinderen is ook gedacht met verschillende activiteiten. Ook (gratis) hapjes en drankjes ontbreken niet.

Het Vrijwilligersfestival is een initiatief van ons team Vrijwilligerswerk. Dit team brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk samen, zowel voor organisaties als voor inwoners van de gemeente Leeuwarden. Samen met de vrijwilligersorganisaties kijken we ernaar uit dat het Vrijwilligersfestival, na twee jaar afwezigheid, weer gaat plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie over het Vrijwilligersfestival op samenleeuwarden.nl/vrijwilligersfestival

Vrijwilligersfestival terug in Harmonie