Mensen maken Leeuwarden

De landelijke campagne Mensen maken Nederland is onderdeel van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021. Vereniging NOV (Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk) wil met deze campagne meer mensen enthousiast maken voor vrijwilligerswerk. Diverse vrijwilligersorganisaties en partners hebben de handen ineen geslagen om een jaar lang aandacht te vragen voor de waarde van vrijwillige inzet en meer mensen uit te nodigen dit ook te gaan doen. Ook in tijden waarin alles anders dan anders is!

Het team van Vrijwilligerswerk Amaryllis sluit hier graag bij aan. Met de lokale campagne Mensen maken Leeuwarden organiseren we diverse (promotie)activiteiten om nóg meer inwoners laten ervaren hoe leuk het is om je vrijwillig in te zetten!

Benieuwd naar hoe en met wie we dit gaan doen?
Hieronder vind je meer informatie over de diverse activiteiten. Volg ook onze socials om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

#Watikdoe

Wil jij meedoen met de campagne #WATIKDOE en laten zien wat jij doet? Of zijn bij jouw organisatie fantastische vrijwilligers actief? Breng het in beeld met de vrijwilligerscampagne #WATIKDOE. Klik hier voor meer informatie.

Webinars

  • Vrijdagochtend 11 juni leerde Heleen van Egmond de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. 
  • Op donderdagmiddag 17 juni vonden er twee korte webinar plaats: Opvallende vacatures schrijven en De kunst van het werven vrijwilligers.

Meer informatie of aanmelden? Ga naar de webinars pagina.

Mensen maken Leeuwarden
Afbeelding bij tekst

HEB JE VRAGEN?

We horen het graag via vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl of 058 303 0400.